Novosti

Održan četvrti sastanak Upravljačkog odbora

Dana 24. ožujka 2017. godine, u prostorijama Ministarstva zdravstva održan je četvrti sastanak upravljačkog odbora Twinning projekta“Unaprjeđenje kvalitete provedbe Nacionalnih programa ranog otkrivanja raka”. Cilj sastanka bio je razmotriti aktivnosti provedene u 4. tromjesečju koje obuhvaća razdoblje od 1. prosinca 2016. do 31. ožujka 2017. godine, kao i cjelokupni doprinos Twinning projekta zemlji korisnici.

Gđa. Dinka Nakić, Voditeljica projekta od strane države korisnice, otvorila je sastanak i pozdravila litavske i slovenske kolege, kolege iz Središnje agencije za financiranje i ugovaranje, Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva regionalnog razvoja.

Dugoročni savjetnik za Twinning g. Giedrius Vanagas iznio je informacije o aktivnostima provedenim tijekom navedenog izvještajnog razdoblja. Izvijestio je da su se aktivnosti projekta tijekom navedenog razdoblja većinom odvijale prema planu rada bez kašnjenja.
G. Vanagas je zaključio sastanak izrazivši zadovoljstvo suradnjom sa institucijama zemlje članice: Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Ministarstvom zdravstva i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje.

Više o sastanku možete saznati u prezentaciji prof. Vanagasa:Prezentacija_CRO screeningPSC4_prof Vanagas

This post is also available in: Hrvatski English