Novosti

Održan treći sastanak Upravljačkog odbora

Dana 21. prosinca 2016. godine, u prostorijama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo održan je treći sastanak upravljačkog odbora

Twinning projekta “Unaprjeđenje kvalitete provedbe Nacionalnih programa ranog otkrivanja raka”. Cilj sastanka bio je razmotriti aktivnosti provedene u 3. tromjesečju koje obuhvaća razdoblje od 2. rujna do 1. prosinca 2016. godine, te izraditi plan rada za sljedeće tromjesečje.

Gđa. Dinka Nakić, Voditeljica projekta od strane države korisnice, otvorila je sastanak i pozdravila litavske kolege, kolege iz Središnje agencije za financiranje i ugovaranje, Ministarstva zdravlja, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva regionalnog razvoja. Gđa. Nakić je izrazila zadovoljstvo korisnošću studijskog putovanja hrvatskih stručnjaka u Litvu, te uspješnošću aktivnosti izobrazbe trenera.

Dugoročni savjetnik za Twinning g. Giedrius Vanagas iznio je informacije o aktivnostima provedenim tijekom navedenog izvještajnog razdoblja. Izvijestio je da su se aktivnosti projekta tijekom navedenog razdoblja većinom odvijale prema planu rada bez kašnjenja.

G. Vanagas je najavio da predstoje aktivnosti u okviru Komponente 4, a to su radionice u siječnju (Zagreb i Split) i u veljači (Rijeka i Osijek). Te također aktivnost 4.5 koja podrazumijeva radionice u Zagrebu i Splitu u veljači i Rijeci i Osijeku u ožujku. Posljednja aktivnost je 5.5 koja podrazumijeva nadogradnju Registra za probir, a koja je uređena vanjskim ugovorom.

G. Vanagas je zaključio sastanak izrazivši zadovoljstvo suradnjom sa institucijama zemlje članice: Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Ministarstvom zdravstva i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje.

This post is also available in: Hrvatski English